Végtelenül szerencsésnek tartom magam, hogy a mese és a játék – gyermekem és hivatásom által – az életem szerves részei lehetnek. Nem ismerek ezeknél hatékonyabb önismereti módszert, holott erdőkben, mezőkön, völgyekben megfordultam már Mélységes mély birodalmakba vezetnek ezek a történetek, pontosan oda, ahol a madár se jár.

Fontos, hogy megértsük: a világ – mint hely és mint tudatállapot -, csak akkor kaphatja vissza fényét, ha a női oldal kibontakozik bennünk. A béke, a harmónia, a szeretet azonnal megjelenik, ha a női energiák élővé válnak, és ragyogásukkal megkezdik gyógyító munkájukat. Hiányukban azonban nincs más, mint félelem, elkeseredettség, káosz és hatalmi harcok sora…

Örömmel üdvözöllek.

Szabó Virág vagyok.

Író, újságíró, (dráma)pedagógus, mentálhigiénés prevenciós specialista.

Szenvedélyem az írás és a tanítás.

A Mesekemence Program és a Hamuban Sült Pogácsa internetes magazin alapítójaként, főszerkesztőjeként az emberek segítését-támogatását érzem hivatásomnak.

Mélyen hiszek abban, hogy az egyediségünkre való rábólintással, képességeink-adottságaink-tehetségünk kibontásával, lényünk harmonizálásával, minőségi és boldog életet választhatunk magunknak, ezáltal pedig sokat tehetünk egymásért és a világért.

Ebben tudlak segíteni programjaimmal, egyéni konzultációimmal vagy könyveimmel.

Tarts velem!

ELÉRHETŐSÉG

Szabó Virág

viragmesebirodalma@gmail.com

messenger: Szabó Virág

 

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Kapcsolat

Programokra jelentkezhetsz,

könyvet rendelhetsz

Copyright 2022 | Minden jog fenntartva! | Készítette: Weblektor